A kukorica gyermekei 4

2009.06.23. 13:10

Ez az oldal azért jött létre hogy elriasszunk titeket olyan "horror" filmektől ami nem félmemetesre hanem inkább röhejesre sikerült. Az első film amiről egy rövid ismertetőt olvashattok az A kukorica gyermekei 4.
A kukorica gyermekei filmeknek az alap története nem rossz.Sőt!Az első rész még tetszett is a második és harmadik se volt rossz, bár mind kettőnek a végét elaludtam a nagy izgalmak közepette.A negyedik rész viszont kész katasztrófa!A történet röviden:Grace mamája kezd megőrülni mert előrelát dolgokat ezért a lány hazautazik, hogy vigyázzon szegény mamira és hogy pénz is legyen besegít a helyi dokinak.A Kukorica gyerekek új vezére közben kimászik a kútból, és a helyi óvodások kis közzössége sorra belázasodik.Szerencsére a betegeskedésnek hamar vége de nemsokára meghal egy asszony, a férje és a fiuk pedig eltűnik.Ez a sok izgalom után még mindig nincs vége hiszen Grace is hasonló álmokat lát mint az anyuci a húga pedig érdekesen kezd viselkedni.Ezután pedig már a szokásos kukorica gyermekei filmekből megszokott dolgok jönnek a gyerekeket megszálja a kukorica átok és ők leakarnak gyilkolni mindenkit.
Persze a film ismét nagyon élethű lett mint mindig persze ez az alacsony költségvetés miatt van.A régi részekből ez nem őrzött meg semmit (talán csak az egyszerű történetet) de a korábbi részekben fontos szerepet játszó piros felhő sincs.A cím se túl helytálló mert kukoricát kb. annyit láttunk mint ha az anktartiszon sétálnánk.Mindez még nem lenne baj ha legalább ijesztő lenne a film.De nem az.Bár a végén megijedtem mikor megtudtam hogy van ötödik rész is...
 

Szerző: a'ron

Szólj hozzá!

Címkék: bemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszhorrorfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr561203166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása