Kis Hírek

2009.07.13. 13:55

Mindig is úgy gondoltam hogy egy filmnek akkor csinálnak folytatást ha sikeres.Kivétel persze a Kukorica gyermekei (a 4. részről az oldalon is van egy kis elemzés) de azt még el is fogadom ha esetleg egy második vagy harmadik rész készül de hogy minek kell neki 7 rész??Na ez örök relytéj marad számomra. És akkor jöjjön az év bejelentése:készül a Kukorica gyermekei 8!!!Ezt már végképp nem értem hogy ki lát még fantáziát ebben hogy 8. részt is csináljanak neki.Ekkora kasszasiker lenne!??Na de akinek ez még nem elég a Kukorica rajongóknak(van ilyen??) még egy öröm hír:készül a kukorica remake!!(Aki nem tudná a remake feldolgozást jelent)Egyszerűen nem tudom kinek jut eszébe ilyen.Megértem ha egy-egy siker filmnek sok része van még akkor is ha a folytatások már jóval alacsonyabb szinten vannak mint az eredeti de a kukoricának sose volt nagy sikere.


Más:Megtaláltam a Csontevő (nem hivatalos) folytatását!Természetesen nem a csodás ötlet halmazt és nem az eredeti történetet dolgozzák fel sokkal inkább a megvalósítás egyezik.Mindkettő erősen hasonlít egy számító gépes játékra az egyikben csontevő szörnyeteg van a másikban pedig egy hatalmas múmia.Igen lehet már néhányan kitalálták a Múmia átka c. csodáról beszélek amit sokan láthattak múlt hét csütörtökön az egyik kereskedelmi csatornán.Ráadásul  főműsor időben ment ez a rettenet!!!
A készítők pedig sikert várhattak a filmtől mert úgy zárták le hogy lehetőség legyen a folytatásra.De valahogy nem lep meg hogy nincs második rész.Műfajban "kaland" filmnek írták de találtam olyan internetes oldalt is ahol "horror" filmként volt besorolva.Elég szomorú hogy még 2005-ben is tudnak ilyeneket csinálni...


Hamarosan újabb filmet elemzek ez pedig a Mély harapás című horror(vígjáték) ami szerintem az eddigi legrosszabb ami itt az oldalon volt.Aki még nem látta volna annyit elárulok neki hogy igazi merénylet a férfi társadalom ellen ez a film...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszhorrorfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr11243485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása