Mély harapás

2009.08.04. 13:49

Na ez az a film ami már télleg kiakaszt.Én értem hogy sokan úgy gondolják az egyedi ötletek segítik a filmet és emiatt sikeres lehet de ez azért télleg sok(k).
Röviden a történet:
Dawn egy kamasz lány tagja egy iskolai csoportnak amely felesküdött arra hogy csak a nászéjszakán veszítik el a szüzességüket.Ám csak addig ilyen lelkes amíg megnem érkezik a suliba Tobey.Persze Tobey is odavan a lányért és egy randin a lány tiltakozása ellenére lerohanja őtt.Ám itt jön a filmben a fordulat és itt derül ki hogy a film igazi merénylet a férfiak ellen.A lány khm..nemiszervén fogak vannak(!) és hát sejthető mi történik szegény sráccal....
Na de hogy hogyan folytatódik nem írnám le mindenki nézze meg magának ha nem lenne elrettentő ez a pár sor.Aszthiszem önmagáért beszél hogy ez a film szar nem éppen jó.Egy internetes portál szerint horror-vígjáték de én semmi vicceset nem találtam benne.Gondoljunk csak bele milyen lehet szegény Tobeynak....és társainak.

Ha véleményetek van az írásról vagy a filmről akkor nyugodtan írjátok a kommentekbe;)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszhorrorfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr421288196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása