31 km

2009.08.21. 14:25

Nos hol is kezdjem...

A film lehet nem a legrosszabb de... :D Jól lettek jelenetekben megvalósítva a dolgok (az elején ). Viszont hogy megértsd miről szól sok odafigyelés kell. A film nagyon bonyolult lett.

Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik.Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes "kapcsolaton" keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a "kapcsolatnak" a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elszenvedett a balesetnél. Egy sor természetfeletti esemény rádöbbenti Catalinát, hogy a kettőjük közötti "kapcsolat" erősebb, mint valaha, és Agata, bár eszméletlen állapotban van, segítségért kiált hozzá 

Még az ismertetőt is lassan kell olvasni hogy megértsük és jól átkell gondolni. 

Reménykedtem hogy a film jó kis szórakozást fog igérni. Elején azon gondolkoztam hogy mivel magyarázom ki hogy mégsem lesz kint az oldalon a 31km de a végefelé már letettem erről a gondolatról. Eleinte a fil rámegy az ijesztgetésre és pontosabb bár ahogy egyre jobban a film végére érünk egyre bonyolultabb lesz a történet és pontatlan. A film alap ötlete nem is rossz de túlbonyolítják. A film a végén átmegy az ijesztgetéseről és durvaságról egy lágyabb részekre. A vége egyre jobban fokozódik viszont a film vége el lett cseszve, hihetetlenül.

Szerző: Cs0k1

Szólj hozzá!

Címkék: amerika 31km

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszhorrorfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr341328023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása