A mángorló

2009.06.23. 20:13

Hát ez is egy kegyetlen film.

Kis leírás a filmről:

Hutton egy mosodai balesethez száll ki: az egyik alkalmazott a mángorló alá esett. A tulajdonos nem akarja a rossz gépet lecserélni, pedig már őt is megsebesítette. A nyomozást lezárják, de rövidesen újabb tragikus baleset történik: a nyomozó szomszéd kisfiát holtan találják egy hűtőszekrényben. Kiderül, hogy ez a gép is a mosodából való. 

Aki nemtudná mi az a mángorló:

http://www.vegyeszetimuzeum.hu/kiallitasok/pictures/001.jpg

Szóval egy kis mosodás horrort látunk. Hát először engem is kiütött hogy micsoda? A hűtőszekrény és a mosógép (bocsánat, mángorló) összebeszéltek hogy mi lenne ha.. ? kipréselnénk minden embert. Hmmm

Hát nagyon nemtudok mit most hozzáfűzni a filmhez, nem láttam de nem is akarom és hát hivatalosan is benne van a legrosszabb horror filmek listáján.

És csak az erős idegzetűeknek! Készítettek 2. részt is amiben már a tv és a rádió próbálja kinyírni az embereket, najó mégsem de az se jobb ami arról szól hogy "Hamarosan az iskola biztonsági rendszere képes bármiből gyilkos fegyvert csinálni. És ami még rosszabb, az igazgató hagyja megfertőzni magát, így ő is a gépezet részévé válik. Valakinek meg kell állítani, mielőtt késő lenne..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszhorrorfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr311204108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása